Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife
Nůž Opinel Classic N°122 Meat and Poultry knife
Nůž Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife - kvalitní francouzské nože Opinel, vyráběné tradičním způsobem v Chambéry v Savojských alpách, se vyznačují vynikající kvalitou řemeslného zpracování. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli Sandvik, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva v přírodní barvě, je silně lakována pro zvýšenou odolnost. Čepel je k rukojeti připevněna pevnými nýty.
Nůž na vykosťování Opinel Classic N°122 Meat & Poultryt knife. Krátké, tuhé, 13 cm dlouhé a 2,5 mm silné ostří, odolné proti kroucení, je efektivní pro oddělování masa od kosti, odstranění šlach a tuk z masa. Ergonomicky tvarovaná rukojeť s vystouplou střenkou, která chrání prsty proti zklouznutí, což znamená, že můžete pracovat bezpečně a rychle. Délka čepel je 13cm a tloušťka ostří 2,5mm.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek