Nůž Opinel Classic N°121 Fillet knife
Nůž Opinel Classic N°121 Fillet knife
Nůž Opinel Classic N°121 Fillet knife - kvalitní francouzské nože Opinel, vyráběné tradičním způsobem v Chambéry v Savojských alpách, se vyznačují vynikající kvalitou řemeslného zpracování. Čepel je vyrobena z vysoce kvalitní švédské nerezové oceli Sandvik, která je vyhlášena pro svou odolnost a dlouhotrvající ostrost. Rukojeť je vyrobena z jednoho kusu bukového dřeva v přírodní barvě, je silně lakována pro zvýšenou odolnost. Čepel je k rukojeti připevněna pevnými nýty.
Filetovací nůž Opinel Classic N°121 Fillet knife. Jeho tenké ostří (2 mm), dělá tento nůž přesný a vysoce flexibilní, čepel je ideální pro špikování, vykosťování, odstranění kůže a rybích šupiny, odblaňování. Tato 18 cm dlouhá čepel se používá na filetování vařeného maso a delikátních ryby, stejně jako na porcování foie gras a terriny. Délka čepel je 18cm a tloušťka ostří 2mm.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek